Wil je reseller worden?

Wil je profiteren van het sterke merkimago van Solute en heb je interesse om de producten
toe te voegen aan je eigen assortiment? Wij zorgen voor snelle levering, ruime voorraad
en een vast aanspreekpunt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Online portaal

Ons online portaal voor dealers biedt verschillende voordelen. Het is een online portaal waarop dealers toegang krijgen tot een uitgebreid assortiment

Ruime voorraad

In ons warehouse in Bemmel houden wij ruime voorraden aan van onze producten en grondstoffen. Wij bieden ook de mogelijkheid om jouw eigen voorraden bij ons op te slaan.

Snelle levering

Geplaatste bestellingen worden automatisch verwerkt en in het logistieke centrum verzameld, gecontroleerd en gereed gemaakt voor verzending

Marketing

Met passende en beproefde marketing acties worden onze producten snel geïntroduceerd bij het eigen personeel maar ook bij uw klanten.

Wat zeggen
onze klanten?

Alle Solute producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn door Europese keuringsinstituten getest. Onze producten zijn het resultaat van toegepaste probleemoplossingen en ervaringen van onze partners en medewerkers. Kwaliteit, vertrouwen en klanttevredenheid staat bij Solute voorop.

Het assortiment is prettig breed en diep en zo past het precies in ons assortiment producten voor particulier en professioneel gebruik in machines van JURA, Facil, Bravilor, Rocket & Quick Mill.

Ron Hagenstein

Since 2017, SWS Europe has delivered outstanding customer service as well as custom solutions supported with their line of Solute products. No matter if you work with traditional or fully-automatic coffee machines, they have a product to support you and your customers. Highly recommended.

Ivan Novak

De producten van Solute zijn een perfect match voor het onderhouden van onze systemen waarbij kwaliteit voorop staat. SWS Europe heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt als een betrouwbare partner op het gebied van reinigingsproducten voor ons professionele capsule machines.‍

Aert Stadelmaier